Ons team van tandartspraktijk Zoetermeer | Darwinkliniek.nl
16
page,page-id-16,page-template-default,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Tandartspraktijk-Darwin-Kliniek-tandarts-Zoetermeer-praktijk-tandheelkunde-implantaat
Tandartspraktijk-Darwin-Kliniek-tandarts-Zoetermeer-praktijk-gebitscontrole
Tandartspraktijk-Darwin-Kliniek-tandarts-Zoetermeer-praktijk
Tandartspraktijk-Darwin-Kliniek-tandarts-Zoetermeer-stift-zetten

Ontmoet het team van tandartspraktijk Darwinkliniek!

 

Tandheelkundige zorg is, naast het feit dat het zeer belangrijk is voor je gezondheid, een persoonlijke dienst waarin de samenwerking en waardering tussen mensen hoog is. Daarom is het belangrijk dat jij de gezichten achter tandartspraktijk Darwinkliniek leert kennen, zodat jij weet wie je tandarts is als je in onze tandartspraktijk in Zoetermeer geholpen wordt! In onderstaand overzicht stelt ons team zich aan je voor.

 

hayo_150_150Hayo Hoek

(Praktijkeigenaar tandartspraktijk Darwinkliniek)

Samen met de specialisten van de tandartspraktijk Darwinkliniek is het zijn taak om de kwaliteit van de door ons geleverde mondzorg hoog te houden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit voor u en uw hele gezin te bewerkstelligen. Ons gehele team staat voor u klaar voor zowel algemene tandheelkunde, implantologie, kaakchirugie, prothethiek, mondhygiëne en tandtechniek middels het Zoetermeers Tandtechnisch Laboratorium.

 

 

Frans Zwagers150_150

Frans Zwagers

(Praktijkeigenaar tandartspraktijk Darwinkliniek)

Frans Zwagers is sinds 1987 werkzaam bij het Zoetermeers Tandtechnisch Laboratorium en ruim 33 jaar werkzaam in de tandtechniek. Van huis uit is Frans altijd medisch georiënteerd geweest. Creativiteit, techniek en zorg waren de juiste ingrediënten voor zijn interesse in de tandtechniek. Na zijn diplomering tandtechniek heeft Frans veel kennis opgedaan in de implantologie en is hij daarnaast altijd goed geïnformeerd gebleven via studieclubs, seminars en aangesloten tandartsen en implantologen van het Zoetermeers Tandtechnisch Laboratorium.  Verder heeft Frans nascholing op St Radbout medisch centrum te Nijmegen gevolgd en is hij gediplomeerd KPT-er. (Klinisch Prothese Technicus).

 “Het streven om de verwachtingen van mijn patiënten maximaal waar te maken is mijn uitdaging. Gelukkig hebben we alles in huis onder 1 dak om dit te kunnen bewerkstelligen.”

 

 

Jeroen-Meuter-Implantoloog-bij-tandartspraktijk-Darwinkliniek-tandarts-Zoetermeer

Jeroen Meuter

(Implantoloog tandartspraktijk Darwinkliniek)

Jeroen Meuter is in 2005 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2008 is hij aan de ACTA Amsterdam zijn specialisatie implantologie gaan doen. In 2010 is hij gaan werken in een groepspraktijk te Den Haag. Jeroen komt vanaf 2016 het Darwin team versterken. Hij gaat de implantologie voor zijn rekening nemen.

 

 

 

 

 

 

Tandarts-Clark-Lawson-tandarts-van-DarwinkliniekClark Lawson

(Tandarts tandartspraktijk Darwinkliniek)

De in Zoetermeer geboren en getogen Clark Lawson is in 2014 afgestudeerd aan de ACTA Amsterdam. Van 2014 tot en met 2016 heeft hij gewerkt in een tandartspraktijk in Buytenwegh. Sinds 2017 werkt Clark met veel plezier bij de Darwinkliniek. Clark heeft veel affiniteit en geduld met angstige patiënten.

 

 

 

 

Mondhygieniste-Debbie-van-tandartspraktijk-Darwin-KliniekDebbie Vis

(Mondhygiëniste tandartspraktijk Darwinkliniek)

Debbie Vis is sinds 2012 actief in de mondzorg. Naast het behandelen van volwassenen heeft zij ruime ervaring met het behandelen van kinderen. Debbie vindt het belangrijk om een advies op maat te geven, omdat ieder gebit en iedere patiënt anders is. Het streven is om samen met de patiënt te werken aan een goede mondgezondheid.

 

 

 

Backoffice en assistentes Darwinkliniek tandartsprakijk Zoetermeer

Jolanda300_300Herma150_150Tandartsassistente-Vivian-van-tandartspraktijk-Darwin-Kliniek

Van links naar rechts: Office manager Jolanda Boender, tandartsassistente Herma Vink en tandartsassistente Vivian Jenné zijn werkzaam achter de balie en/of  in de behandelkamers van onze tandartspraktijk in Zoetermeer.

Gebitscontrole? Maak een afspraak!